19 / 04 / 2024

Mahmut Çelikcan'dan Büyükşehir hedefi!

Mahmut Çelikcan'dan Büyükşehir hedefi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "' Eğer Adana'da Ak Partili dört belediye olarak başarılı olursak 2019' da Büyükşehir Belediyesi'ni almamamız için hiçbir neden yok " dedi.



AK Parti  Adana  İl Başkanlığı 67'inci İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana'da AK Partili belediye sayılarının daha önce fazla olduğunu hatırlattı. 30 Mart'taki son seçimlerde AK Partili 4 belediye olarak Adana'da AK Belediyeciliği sürdürdüklerini kaydeden Çelikcan. şunları söyledi: "Adana'da daha önce belediye sayımız fazlaydı, ama tabi ki takdir milletimizin. Son seçimler sonrası dört belediye olarak Adana'da Ak Belediyeciliği sürdürmeye çalışacağız. Belediyeler olarak biz bu dönem birbirimize daha çok destek olacağız. 


2009'da göreve geldiğimizde bizimde aldığımız kredilerle 153 milyon lira borcumuz vardı. Hamdolsun şuanda 45-46 milyon liraya kadar indirdik. Hem burada bu borçlan öderken hem de yatırım yapmaya gayret ettik. İnşallah ikinci dönemimizde edindiğimiz birinci dönem tecrübesiyle ve özellikle de merkezi hükümetimizin bakanımızın ve milletvekillerimizin. teşkilatlarımızın bize verdiği destekle daha fazlasını yapmak zorundayız. 


Çünkü Adanalı bizden bunu bekliyor. Eğer biz dört belediye olarak başarılı olursak 2019'da Büyükşehir Belediyesi'ni almamamız için hiçbir neden yok. Ben bu birlikteliği görüyorum ve inşallah 2019'a yerel yönetim anlamında yansıtacağız." 


'ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM' 


İlçe kongrelerinde göreve gelen başkanları kutlayan, yönelime başarı dileyen Çelikcan, "Bu birlik ve beraberliğimiz 13 Aralık'ta yapacağımız kongrede de kendini gösterecek" dedi. Yüreğir'e yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Çelikcan. önceliklerinin çarpık yapılaşma ve depreme dayanıksız konutların yerine kentsel dönüşümle modern bir yapıyı ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön