19 / 04 / 2024

Mai Residence kampanyası!

Mai Residence kampanyası!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence kampanyası kapsamında peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatları 350 bin TL'den başlayan proje Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.



Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen  Mai Residence  İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Proje  Fer Yapı  imzası ile yükseliyor.


Mai Residence kampanyası kapsamında yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon daire fiyatları 350 bin TL, 2 oda 1 salon daire fiyatları 390 bin TL, 3 oda 1 salon daire fiyatları 620 bin TL'den başlıyor.


Teslimleri birinci blokta 2015 yılı Mart ayında, ikinci blok teslimleri ise 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşecek. Proje Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika mesafede yer alıyor.


Kartal Mai Residence'nin ortak yaşam alanları içerisinde fitness salonu, depo alanları VIP Lounge, kafeler, mağazalar, havuz, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, her katta kat bahçesi, hobi alanları, sinema odası  ve mini müzik stüdyosu mevcut. 


Mai Residence kampanyası ile peşin ve ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunuyor ve 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. Ödemelerin 2016 yılı Mart ayında başladığı kampanya 150 adet daire için geçerli olacak ve 31 Mart'a kadar devam edecek. 


Mai Residence Kartal iletişim

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön