29 / 03 / 2024

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?



"Mai Residence Kartal ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim.  Fer Yapı  imzası ile yükselen projede peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi olabilmek mümkün.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Mai Residence'de ödemeler 2016 yılı Mart ayında başlıyor. Proje deniz ve ada manzaralı dairelerden oluşuyor.


Kartal Mai Residence'nin sosyal yaşam alanalrı havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, depo alanları VIP Lounge, çok amaçlı salon, kafeler, mağazalar, Back-Up Concierge hizmetleri, mini müzik stüdyosu, sinema odası, hobi alanları ve her katta kat bahçesinden meydana geliyor.


Mai Residence lokasyon olarak Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.


Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

Satışları devam eden  Mai Residence  Kartal'da ilk blok teslimlerinin bu ay içerisinde, ikinci blok teslimlerinin ise bu yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Mai Residence satış ofisi 

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön