26 / 04 / 2024

Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Emir Can tarafından Kocaaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye 20 Kasım'da Beyoğlu, Evliyaçelebi Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi'nde kuruldu.



Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Emir Can tarafından Kocaaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye 20 Kasım'da kuruldu. 


Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü seyahat acentası faaliyeti görmek, ilgili kanuna göre seyahat acentası belgesi almak, turistlere turizm ile ilgili bilgi vermek, yerli ve yabancı turistlere paket tur, tur, turizm amaçlı konaklama, ulaştırma, gezi, spor, eğlence hizmetleri görmek, bunları kendisi veya diğer seyahat acentaları vasıtası ile pazarlamak, iç ve dış turizmin bütün alanlarında faaliyet göstermek, yurt içinde ve yurt dışında turizm seyahat acentaları kurmak, işletmek, devretmek, şube kurmak, başka seyahat acentaları tarafından düzenlenen turların biletlerini satmak, bunlara ilişkin rezervasyon yapmak, yaptırmak ya da kurulmuş seyahat acentaları ile devamlı ya da geçici ortaklıklar tesis etmek ya da kabil acentelikleri işletmek, devralmak. 2) İlgili kanuna göre yurtiçi ve yurtdışı gezileri ile hac ve umre seyahatleri düzenlemek, turistlerin dinlenme, eğlenme ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması, kara, deniz ve hava araçlarının biletlerini satmak, satın almak, rezervasyonunu yapmak, yolcu taşımacılığı yapmak, turistlik tesisleri, otelleri kiralamak, kiraya vermek, işletmek veya işlettirmek, turistlik eşya satmak, bu amaçla mağaza kurmak, işyeri satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, satmak. 3) Turistlik amaçlı yurt içi ve yurt dışı geziler ve turlar düzenlemek. 4) Konusu ile ilgili olarak turistlik amaçlı otel, motel, kamp, yerleri açmak ve işletmek. 5) Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri, Kendine ait veya Kiralanmış mobilyalı evlerde bir aydan kısa süreli konaklama faaliyetleri yapmak. Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) Şirket amacını gerçekleştirmek için ; Her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön