26 / 04 / 2024

Makissos Termal Spa Hotel açıldı!

 Makissos Termal Spa Hotel açıldı!

Makissos Termal&Spa Hotel açıldı, Renkyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sungur da, yatırımın böyle görkemli bir şekilde açılışını yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Bedia Akartürk, Ahmet Özhan gibi ünlü isimlerle Neşet Ertaş’ın ölümsüz eseri “Gönül Dağı”nı birlikte söyledi.

Makissos Termal&Spa Hotel açılışını yapan Başbakan Tayyip Erdoğan, geçen yıl 25 Eylül’de vefat eden Neşet Ertaş'ın anılacağı Altın Bağlama Ödül Töreni'ne katıldı.



Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği törende konuşan Erdoğan, Neşet Ertaş'ın sadece aşık olmadığını söyleyerek büyük ustayla ilgili bir anısını şöyle anlattı:

"Bir Dolmabahçe sohbetinde söylemişti. İnsanda aşk yoksa sazı eline almasın. Söze ve saza aşkla can veren biriydi Neşet Ertaş. Gönül mimarıydı, muhattabı insandı. Gönül diliyle sesleniyordu. Gurbetin ne anlama geldiğini, hele hele yoksulluğu çok ağır öğrendi. O hep boyun eğdi, sesini çıkarmadı. Sabrı ve sadakati gösterdi."

Ertaş’ın çocukluğundan itibaren çok büyük acılar, ayrılıklar yaşadığını belirten Erdoğan, “Kendisi de bunu dizelerinde ifade etti. Garipti, garip yaşadı. Bir yıl önce Hakk'a yürüdü. Hiç kuşkusuz bizi sessiz bıraktı" dedi.



YATIRIMCININ MUTLULUĞU

Renkyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sungur da, yatırımın böyle görkemli bir şekilde açılışını yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.

“Memleketim Kırşehir’e böyle bir yatırım gerçekleştirdiğim için onur duyuyorum” diyen Sungur, şunları kaydetti:

“Ben bugüne kadar çok yatırım yaptım ama bu otel her zaman bambaşka bir yere sahip olacak. Çünkü baba diyarıma kazandırdığımız bu otel, çok büyük bir ustanın ve gerçek bir sanatçının ölüm yıl dönümünde hizmete girdi. Böyle önemli bir güne yeni yapılan otelimizin ev sahipliği yapması bizler için mutluluk verici.”


Türkiye


Geri Dön