19 / 04 / 2024

Makro İnşaat Mavera Başakşehir'in satışlarına bugün başladı!

 Makro İnşaat Mavera Başakşehir'in satışlarına bugün başladı!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Makro İnşaat yeni projesi Mavera Başakşehir projesinin satışlarına bugün başladı. Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL'den başlıyor..




Makro İnşaat  Mavera Başakşehir  projesinin satışlarına bugün başladı. Toplam 274 konut ve 70 ticari ünitenin bulunduğu Mavera Başakşehir 12 katlı 6 blok halinde yükseliyor.


Başakşehir Belediyesi'nin 1. etap ve 2. etabın tam ortasında kalan arsasında inşa edilecek olan Mavera Başakşehir projesinde metrekaresi 2 bin 400 TL ile 2 bin 600 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılıyor.


 Makro İnşaat Mavera Başakşehir in satışlarına bugün başladı! Makro İnşaat  Mavera Başakşehir'in satışlarına bugün başladı! '/>


Konut büyüklükleri 190 - 550 metrekare arasında değişen Mavera Başakşehir projesinde  taziye odası, kadın ve erkek mescidleri,fitness merkezi, sauna, spa, yüzme havuzları, açık hava sineması, çok amaçlı salon, kapalı otopark, misafir otoparkı, toplantı salonları, şelaleler, tematik geniş gölet, cafeler, restoran, yürüyüş ve koşu parkurları ile geniş bir sosyal yaşam alanı sunuluyor.


Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan Living-Lab ICT (Bilgi işlemleri Teknolojisi) sistemi ile konut alıcıları, daire teslimlerinde verilecek olan android tabletlerle, market siparişi, aile hekimi ile görüşme gibi ihtiyaçlarını evden yapabiliyorlar.


 Makro İnşaat Mavera Başakşehir in satışlarına bugün başladı!


0212 659 62 22

www.maverabasaksehir.com

www.makroinsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön