25 / 04 / 2024

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu ve Makrom Yapı'yla görüşecek!

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu ve Makrom Yapı'yla görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak parasını ödedikleri evleri alamadıklarını dile getiren Makrom mağdurları yarın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Emine Bakırcı Turgut, Mazhar Bakırcı ve Vahap Turgut ile görüşecek...




7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirilen inşaat mağdurları eylemine katılan Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.



Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak parasını ödedikleri evleri alamadıklarını dile getiren Makrom mağdurları yarın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Emine Turgut Bakırcı, Mazhar Bakırcı, Ahmet Kayıkçı ve Vahap Turgut ile görüşecek.


Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!


Esenyurt Belediyesi'nde gerçekleşecek olan toplantıya Makrom Yapı mağdurlarını temsilen Feryal Cimşit, Hülya Bayrak, Gürkan Demirkan, Hayrettin Çetinkaya, Fahri Koçer, Fahri Kaygu ve mağdurların avukatları katılacak. 


Görüşmenin gidişatına göre eylem ya da protesto gösterisi gerçekleştirecek olan Makrom Yapı mağdurları aldıkları evler teslim edilene kadar davalarının peşlerinde olacaklarını belirtti. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön