27 / 04 / 2024

Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2. mektup!

Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2. mektup!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci bir mektup yazan Makrom mağdurları konunun hala bir çözüme ulaşmadığını ve evlerin ikinci defa satılmaya çalışıldığını belirtti. Mağdurlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi...




27 Mart 2015 tarihinde Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunan Makrom mağdurları dün de Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi.


19 Nisan Pazar günü Levent-Hisarüstü metro hattı açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdıkları ilk mektubu ileten makrom mağdurları bugün de Ziraat Katılım Bankası'nın açılışında yazdıkları ikinci mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.


Yazdıkları mektupta konunun hala bir çözüme ulaşmadığını ve evlerin ikinci defa satılmaya çalışıldığını belirten Makrom mağdurları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.


İşte Makrom Yapı mağdurlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı ikinci mektup:



Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan a 2. mektup!





Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön