16 / 04 / 2024

Makrom mağdurlarından Esenyurt Belediyesi'ne başvuru!

Makrom mağdurlarından Esenyurt Belediyesi'ne başvuru!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile yaptıkları görüşme sonrasında Esenyurt Belediyesi'nin de yanlarında olduğunu belirten Makromtek projesi mağduru 220 aile evraklarını tamamlayıp Esenyurt Belediyesi'ne sundu...




7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirilen inşaat mağdurları eylemine destek veren Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.


Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!


Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak evlerini alamadıklarını dile getiren Makrom mağdurları bugün de Esenyurt Belediyesi'ndeydi.


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile yaptıkları görüşme sonrasında Esenyurt Belediyesi'nin de yanlarında olduğunu belirten Makromtek mağduru 220 aile evraklarını tamamlayıp Esenyurt Belediyesi'ne sundu. Mağdurlar kat irtifakı tapuların kendi adlarına çıkması için yazdıkları dilekçeleri de Esenyurt Belediyesi'ne iletti.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön