18 / 04 / 2024

Makrom Yapı mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Makrom Yapı mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Davalarının peşini bırakmayan Makrom Yapı mağdurları dün Esenyurt Belediye binası önünde eylem yaptı. Mağdurlar bugün de Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek...




Esenyurt'taki Makromtek projesindeki dairelerini teslim alamayan Makrom Yapı mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.


Davalarının peşini bırakmayan mağdurlar dün Esenyurt Belediye binası önünde eylem yaptı. ‘Hileli Satışlar Kanunlarla Kapatılmaya Çalışılıyor’ pankartı açan mağdurlar adına açıklama yapan Hayrettin Çetinkaya, “4 yıldır dişimizden katarak aldığımız evler maalesef arsa sahibi ile firma arasında arsa olarak geri satılıyor. Biz bu konuda yetirince kimseye güvenmiyoruz. Toprak sahibini arıyoruz evler benim diyor. Hiçbir hakkınız yok hakkınızı gidin firmadan savunun diyorlar. Böyle bir durumda hepimiz ortada kalmış bulunuyoruz. 290 daire 800 tane mağdur var burada. Niye hiç kimse sesini çıkarmıyor. Buna devlet nasıl bir çözüm bulacak.” dedi. 



Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüşecek!


Makrom mağdurları savcılığa başvurdu!



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön