25 / 04 / 2024

Makromtek Tuzla mağdurları bugün eylem yapacak!

Makromtek Tuzla mağdurları bugün eylem yapacak!

Makrom Yapı'nın Tuzla projesi olan Makromtek Tuzla projesi mağdurları saat 17:00'de Tuzla'da yeni bir eylem gerçekleştirecek. Tuzla Makromtek projesinin arsasında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor...




Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.


Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurlarının 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirdikleri eyleme de destek veren mağdurlar bugün yeni bir eylem kararı aldı. Makrom Yapı'nın Tuzla projesi olan Makromtek Tuzla projesi mağdurları saat 18:00'de Tuzla'da yeni bir eylem gerçekleştirecek.


Dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile gerçekleşen görüşmeye katılan mağdurlar eylemden sonra da bir basın toplantısı gerçekleştirecek. Tuzla Makromtek projesinin arsasında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön