28 / 03 / 2024

Maksut Kaya: Gürsu'nun 50 yıllık projelerini hazırladık!

Maksut Kaya: Gürsu'nun 50 yıllık projelerini hazırladık!

Gürsu'da bütün partilerden daha önce seçim startı verdiklerini vurgulayan MHP Gürsu Belediye başkan adayı Maksut Kaya'Gürsu'nun gelecek 50 yılını düzenleyecek projeler hazırladık. Teknik anlamda çok eksikler var"dedi...



Fatmagül BAYRAM MHP'nin adayını açıkladığı ilk ilçelerden olan Gürsu'da ekibiyle birlikte köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Maksut Kaya, seçim sürecinde erken yola çıkmanın önemine işaret etti. Kaya, "Daha hiçbir parti adayını açıklamamışken 2 ay öncesinden biz seçim startı verdik. İlçe'nin sorunlarını sıkıntılarını dinledik ve bu çerçevede Gürsu'nun gelecek 50 yılını düzenleyecek projeler hazırladık. Fen işlerinde ve Belediye'nin çeşitli kademelerinde görev yapmış olmamın bana avantaj sağladığını düşünüyorum. Teknik anlamda çok eksik var. Vatandaşların ihtiyacı olanları veremediler" diye konuştu. 


10 YILDIR ÇÖZEMEDİLER 


Kaya, Yenidoğan sakinlerinden senelerdir tapu vaadi ile oy topladığını bildirerek şunları söyledi: "Resmi tapuları dağıtmadan, kentsel dönüşümden bahsedilmesi en hafifi ile iş bilmezliktir. Göreve geldiğimizde Yenidoğan Mahallemizde öncelikle resmi tapu sorununu çözecek, sonra da Yenidoğan'da yaşayan hemşerilerimizle birlikte kentsel dönüşümün startını vereceğiz. 10 yıldır oradaki sorunu çözemediler. Planlar hazırlanamadı, insanlara durmadan ceza gidiyor. Ama bakınca AK Parti'yi iktidar yapanlar da bu insanlar." 


Bursa Hakimiyet Ek


Geri Dön