25 / 04 / 2024

MAKTEK Avrasya 14-19 Ekim'de gerçekleştirilecek!

MAKTEK Avrasya 14-19 Ekim'de gerçekleştirilecek!

2023 hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik önemli bir işbirliği yaparak, makine sektörünün en büyük buluşması MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı, 14-19 Ekim tarihlerinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da birlikte düzenliyor.



Türkiye’nin stratejik sektörleri olan “makine” ve “takım tezgahları”nı temsil eden iki büyük meslek örgütü, 2023 hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik önemli bir işbirliği yaparak, makine sektörünün en büyük buluşması MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı, 14-19 Ekim tarihlerinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da birlikte düzenliyor.


Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) Başkanı Dr. Müh. Erdal Gamsız, Makina İmalatçıları Birliği (MİB) Başkanı Sevda Kayhan Yılmaz, TÜYAP Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Bülent Ünal ile TÜYAP Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü’nün katılımıyla fuar öncesinde düzenleyeceğimiz basın toplantısında, “Ülkenin en katma değerli sektörlerinden biri olan makine imalatı sektörünün ekonomideki yeri ve vizyonu” konuları ele alınacak.



Geri Dön