25 / 04 / 2024

Makyapı Otelcilik Yatırımları A.Ş. 6 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Makyapı Otelcilik Yatırımları A.Ş. 6 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Makyapı Otelcilik Yatırımları ve Turizm Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Alı Kılıç, Mehmet Ali Kılıç ve Mehmet Rahim Kılıç görev yapacak...



6 milyon TL sermaye değerine sahip olan Makyapı Otelcilik Yatırımları ve Turizm Anonim Şirketi;  Mehmet Rahim Kılıç, Ali Kılıç, Mehmet Ali Kılıç, Selçuk Kılıç ve Meliha Kılıç tarafından İstanbul Lalelide kuruldu.

Ortaklar arasındaki sermaye dağılımı şöyle;

1 milyon 900 bin TLsi Mehmet Rahmi Kılıça,
1 milyon 900 bin TLsi Ali Kılıça,
1 milyon 900 bin TLsi Mehmet Ali Kılıça,
290 bin TLsi Selçuk Kılıça,
10 bin TLsi Meliha Kılıça ait durumda.

Firmanın iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında turizm faaliyetlerinde bulunmak turizm yatırımları yatırım projeleri turistik bina ve tesisler otel motel tatil köyleri..inşa etmek işletmek işlettirmek. Yurtiçinde veya yurtdışında konusu ve amacını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve/veya gayrimenkul malları demir başları ve envanteri satın almak satmak kiralamak kullanmak ve bunlarla ilgili her türlü hukuki işlemi yapmak. Her türlü menkul gayrimenkul ve gayri maddi haklar iktisap etmek başkalarına veya kendine ait her türlü menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine rehin veya ipotek ve her türlü takyidat tesis etmek veya bunları üzerinde her türlü hakları iktisap etmek veya bu hakları ortadan kaldırmak veya bunlara ilişkin davalar başlatmak. Garantör olarak hareket etmek ticari işletme rehni kurmak taşınır rehni veya taşınmaz rehni kurarak şirketin borçlarını temin etmek veya üçüncü kişilerin şirkete olan borçlarına karşın rehin veya ticari işletme rehni kabul etmek. Gayrimenkuller üzerinde ipotek vermek almak ve fek etmek intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı irtifak ve sair ayni ve şahsi haklar tesis etmek ve bu tür hakları devir ve temlik etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

Makyapı Otelcilik Yatırımları ve Turizm Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Alı Kılıç, Mehmet Ali Kılıç ve Mehmet Rahim Kılıç görev yapacak.

Adres: Kemalpaşa Mahallesi-Laleli
Tel: 0212 512 16 06


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön