23 / 04 / 2024

Makyol İnşaat 5 yeni projeye hazırlanıyor!

Makyol İnşaat 5 yeni projeye hazırlanıyor!

Dünyanın ilk 225 inşaat şirketi arasında yer alan Makyol İnşaat, kendi arazilerine 5 yeni proje daha yapma hazırlığı içinde. Firma, Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu'da yeni projelere başlayacak...



Dünyanın ilk 225 inşaat şirketi arasında yer alan Makyol İnşaat, kendi arazilerine 5 yeni proje daha yapma hazırlığı içinde. Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu'da yeni projeler yaparak sektöre uzun vadeli yaklaştıklarını dile getirdi. 


Taahhüt alanında Türkiye ve dünyanın sayılı markaları arasında yer alan; ağır inşaat altyapı, ticari gayrimenkul, konut geliştirme ve turizm gibi sektörlerde projeler gerçekleştiren Makyol, konut yatırımlarına hız verdi. Gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkaran Makyol, uluslararası sektör değerlendirme raporu ENR'a göre son 9 yılda 8 kez Dünyanın ilk 225 inşaat firması arasında yer alıyor. Makyol, kendi arazileri üzerinde 5 proje daha üretmeyi planlıyor. 

Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, sıradaki projelerinin Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu'da yer alacağını belirtti. Tüfekçi, "Beş projeyi önümüzdeki süreçte hedefliyoruz. Arazilerimizi doğru konut projelerine ve doğru zamanda gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 

Yaptığımız çalışmalarla hep inşaat sektöründeydik. Tecrübe ve birikimimizi konut projelerine aktaracağız" dedi.


Makyol'un ilk konut projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'ndeki konutların yüzde 40'ı satıldı. 1+1,2+1, 3+1 ve bahçe katlarından oluşan 464 adet daire ve 84 adet mağazanın yer aldığı projede, metrekare fiyatları 3 bin liradan başlıyor. Tüfekçi, "Makyol İnşaat'a ait Beylikdüzü'nün merkezinde bulunan arsamızda proje geliştirme sürecine yaklaşık bir buçuk yıl önce başladık. Proje tamamlandığında yatırımcılarına yaklaşık yüzde 35 oranında getiri sağlamasını bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 


Yenişafak


Geri Dön