29 / 03 / 2024

Makyol Yaşam alışveriş meydanında 84 ticari alan yer alacak!

Makyol Yaşam alışveriş meydanında 84 ticari alan yer alacak!

Taahhüt sektöründe yurtdışı ve yurtiçinde birçok projede imzası bulunan ve dünyanın en büyük müteaahhitlik sıralamasında yer alan Makyol İnşaat, konut yatırımlarında da iddialı şekilde yer alıyor.



Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, Makyol'un konut geliştirme alanına 180 milyon dolarlık yatırımla giriş yaptıklarını ifade ederek, kendilerin ait 5 arazi üzerinde proje çalışmalarına devem ettiklerini kaydeti. Alper Tüfekçi, Makyol olarak konut yatırımlarına start verirken, 'Biz Makyol'un ne yapsak satarız' yaklaşımından uzak durduklarını dile getirerek, hareket noktalarının Makyol markasına yakışır, içinde yaşayanları mutlu edecek projeler geliştirmek olduğunu kaydetti.


Yüzde 40'ı satıldı!

Alper Tüfekçi, Makyol olarak kendi arazileri üzerinde proje geliştirmenin avantajını müşteriye yansıttıklarını ifade etti. Makyol Beylikdüzü projesi kaba inşaatının yarısına geldiklerini anlatan Alper Tüfekçi, 464 daire ve 84 ticari alnın yer aldığı projede yüzde 40 satış oranına ulaştıklarını kaydetti.


Balkonda kahvaltı keyfi!

İstanbul'da unutulan balkon keyfini Makyol Beylikdüzü ile yeniden yaşatmak istediklerini dile getiren Tüfekçi, hemen hemen her dairenin ailecek kahvaltı keyfi yapılabilecek geniş balkonlara sahip olduğunun altını çizdi. Tüfekçi, projede metrekare fiyatlarının 3 bin Tl'denbaşladığı bilgisini vererek, 1+1 dairelerin 210 bin TL, 2+1 dairelerin 350 bin TL, ve 3+1 dairelerin ise 490 bin TL2den başlayan fiyatlarla satışta olduğunu söyledi.


Alışveriş meydanı fark yaratacak!

Alper Tüfekçi, Makyol Beylikdüzü'nü projelendirirken Beylikdüzü'ne bir alışveriş meydanı kazandırmayı hedeflediklerini anlattı. Projeden bağımsız girişlere sahip, Beylikdüzü'nün buluşma noktası olacak alışveriş meydanında 84 ticari ünitenin yer alacağını kaydeden Tüfekçi, "mağazaları kiralayarak marka karması oluşturacaklarını ve kurumsal olarak işleteceklerini söyledi. Alper Tüfekçi, "Bir meydanla birlikte park alanı oluşturuyoruz. Bu da açık alışveriş alanları sunuyor. Yüzde yüz ev konseptine sadık kalmak istiyoruz. Yaşanabilir projeler ve değeri artan yatırımlar yapmak istiyoruz. Makyol Beylikdüzü'nü ömür boyu Beylikdüzü'nde yaşamak isteyenler tercih ediyor" dedi.


Posta


Geri Dön