29 / 03 / 2024

Makyol Yaşam Beylikdüzü web sitesi ile ödül aldı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü web sitesi ile ödül aldı!

Türkiye’nin ve dünyanın taahhüt alanındaki lider markası Makyol, yüzde yüz ev konsepti sloganıyla hayata geçirdiği Makyol Yaşam Beylikdüzü projesiyle Interactive Media Awards (IMA) yarışmasında ödül kazandı.



Taahhüt alanında Türkiye ve dünyanın lider markaları arasında yer alan Makyol, yüzde yüz ev konsepti ile hayata geçirdiği Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin web sitesi www.makyolyasam.com.tr ile Interactive Media Awards (IMA) yarışmasında ‘Real Estate’ kategorisinde ‘Outstanding Achivement’ ödülüne layık görüldü. 


Web sitesi tasarımı ve geliştirilmesi konusundaki en iyi standartları belirleyen ve bu başarıları ödüllendiren Interactive Media Awards (IMA) yarışması kapsamında Makyol Yaşam Beylikdüzü web sitesi Design, Content, Feature Functionality, Usability, Standards Compliance başlıklarına verilen ayrı değerlendirme puanları sonucunda toplam 466 puan alarak ‘Outstanding Achivement’ ödülünün sahibi oldu. 


Uluslararası platformda web sitesilerini; tasarım, içerik, pratiklik, fonksiyonellik, kullanıcı dostu olma gibi kriterler doğrultusunda değerlendiren Interactive Media Awards (IMA), farklı kategorilerde en iyi web sitesi tasarımlarını ödüllendiriyor. 



Geri Dön