23 / 04 / 2024

Makyol Yaşam Beylikdüzü: Yüzde yüz ev konsepti!

Makyol Yaşam Beylikdüzü: Yüzde yüz ev konsepti!

Taahhüt alanında Türkiye'nin sayılı markaları arasında yer alan Makyol İnşaat, konut sektöründeki ilk projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkardı. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan Makyol Yaşam, toplamda 464 konut ve 84 mağazadan oluşuyor...



 

Makyol Yaşam Beylikdüzü satışa çıktı. Beylikdüzü'nıın merkezinde yer alan proje; ulaşım alternatifleri, her ihtiyaca uygun konut tipleri, sosyal tesisleri, şık restoran, cafe ve mağazaları buluşturan alışveriş ve yaşam merkezi sayesinde yatırımcılara "yüzde yüz ev" konsepti sunuyor. Makyol İnşaat, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkardı. 

Uluslararası sektör değerlendirme raporu ENR'a göreson 9 yılda 8 kez Dünyanın ilk 225 inşaat firması arasında yer alan Makyol İnşaat, yarım asırlık bilgi birikimi ve kalite anlayışını aktardığı gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü ile ev sahibi olmak isteyenlere yüzde yüz ev konsepti sunuyor. İstanbul'un son yıllarda yerleşim amacıyla en çok tercih edilen ilçelerinden Beylikdüzü'ndeMakyol înşaat'ın sahibi olduğu arsa üzerinde inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü, toplam 90 bin m2 inşaat alanında, İSO milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön