26 / 04 / 2024

Malatya Belediyesi sosyal tesis ve ticaret merkezi yaptıracak!

Malatya Belediyesi sosyal tesis ve ticaret merkezi yaptıracak!

Malatya Belediye Başkanlığı 8 bin 766 metrekare arsa üzerine açık teklif usulü ile Malatya Yeşiltepe"de kat karşılığı sosyal tesis ve ticaret merkezi binası yaptırmak üzere ihale düzenledi



Malatya Belediye Başkanlığı 8 bin 766 metrekare arsa üzerine açık teklif usulü ile Malatya Yeşiltepe"de kat karşılığı sosyal tesis ve ticaret merkezi binası yaptırmak üzere ihale düzenledi. Malatya Merkez Yeşiltepe"de yaptırılacak olan arsa 8 bin 766 metrekare büyüklükteki arsanın ihalesi için 4 milyon 712 bin 80 TL tahmini bedel ve 141 bin 362 TL geçici teminat tayin edildi. İhale 12 Kasım 2010 günü İnönü Mahallesi İnönü Caddesi No 218 Merkez MALATYA adresinde bulunan Malatya Belediyesi hizmet binasındaki encümen toplantı salonunda encümen huzurunda gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön