19 / 04 / 2024

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 arsayı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 arsayı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt ilçesine bağlı Teede Mahallesi'nde bulunan 12 arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Şartname ve diğer bilgiler, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanlığında alınabilecek.



Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi'nde satışa çıkarılan parselin satışı 22 Aralık Salı günü Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak. 22 Aralık 2015 tarihlerinde satılacak olan parseller ile ilgili şartname ve diğer bilgiler, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanlığında alınabilecek. 

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve imar planında konut alanı olan çeşitli büyüklükteki 12 parsel ihaleyle satılacak. 

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilerde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre 'Açık Teklif Usulü' ile satılacak olan parsellerin büyüklüğü 467 m2 ile 2045 m2 arasında değişiyor. Parsellerin tahmini değerleri ise 113 bin 800 lira ile 1 milyon 227 bin lira arasında. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından 22 Aralık 2015 tarihinde açık artırmayla satılacak parsellere ilişkin şartname ve ekleri ile diğer bilgilerin, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'ndan temin edilebileceği belirtildi. 


Görüş 


Haber Malatya Söz Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Büyükşehir'den müstakil arsa satışı!


22 Aralık 2015 tarihlerinde satılacak olan parseller ile ilgili şartname ve diğer bilgiler, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanlığfnda alınabilecek. 


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt İlçesi Tecde mahallesinde satışa çıkarılan parselin satışı 22 Aralık Salı günü Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. 


Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve imar planında konut alanı olan çeşitli büyüklükteki 12 parseli ihaleyle satacak. 


Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesine göre 'Açık Teklif Usulü' ile satılacak olan parsellerin büyüklüğü 467 m2 ile 2045 m2 arasında değişiyor. Parsellerin tahmini değerleri ise 113 bin 800 lira ile 1 milyon 227 bin lira arasında. Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından 22 Aralık 2015 tarihinde açık artırmayla satılacak parsellere ilişkin şartname ve ekleri ile diğer bilgiler, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığımdan temin edilebileceği belirtildi. 


Malatya Söz Gazetesi


Geri Dön