24 / 04 / 2024

Malatya İnönü Stadı inşaatı yeni sezonda açılacak!

Malatya İnönü Stadı inşaatı yeni sezonda açılacak!

PTT 1. Lig 'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor 'un maçlarını oynayacağı İnönü Stadı 'nda tadilat çalışmaları başlatıldı.



Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, İnönü Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen yetkililerin statta çalışma yaptıklarını, yetkililerin saha güvenliği ve Passolig'le ilgili eksikler tespit ettiklerini söyledi.


Saha zemini, tribün, güvenlik ve Passolig ilgili statta bazı düzenlemelerin yapılması gerektiğini dile getiren Pilten, "Bununla ilgili TFF'den kapsamlı bir rapor gönderdiler. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatıyla belediye ekipleri çalışmalarına hızlı bir şekilde başladılar. Passolig ekibi ve TFF yetkilileriyle koordineli bir şekilde sahamızı yeni sezona yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.


Pilten, stadın saha zemininin çok kötü olduğunu ifade ederek, TFF'nin saha zemininin iyileştirilmesi için Süleyman Demirel Üniversitesi'nden bir uzmanı görevlendirdiğini aktardı.


Sarı-siyahlı ekibin kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Pilten, 24 Temmuz'da Karşıyaka, 27 Temmuz'da Şanlıurfaspor, 29 Temmuz'da Balıkesirspor ve 2 Ağustos'ta Denizlispor ile hazırlık karşılaşması oynayacaklarını belirtti.



AA


Geri Dön