25 / 04 / 2024

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı!

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli ve hızlı bir şekilde halka ulaşmasını sağlamak adına fiziki yapılanma çerçevesinde başlattığı çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis edildiği bildirildi.



Kiltepe Mahallesi’nde Yeşilyurt Belediyesine ait yedi dönümlük arsa üzerine 500 metrekare kapalı alana sahip, tek kat olarak inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binasında her hizmet bölgesine ait odalar, toplantı odası, yemekhane, soyunma odaları bulunuyor. Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Meltem Kavuk, Mehmet Çınar, Muammer Zafer, R. Murat Türksoy ve Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahattin Üzmez, Temizlik İşleri Müdürü Adem Bedir Ergül ve birim müdürleriyle birlikte hizmet binasının hizmete başlaması dolayısıyla incelemede bulundu. 82 mahallesi ve 300 bine yakın nüfusuyla birçok kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt ilçesinde hizmet anlayışının kaliteli bir şekilde halka ulaşması için yeni hizmet binalarına ihtiyaç duyduklarını ifade eden Başkan Polat, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kullanımı için yapılan yeni binanın hayırlı olmasını temenni etti. Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personellerin çalışma ortamını rahatlatmanın yanı sıra makine parkının daha güzel olabilmesi adına yapımı tamamlanan hizmet binasının faaliyete geçtiğini ifade eden Başkan Polat, “Belediyemizin hizmet birimlerinin daha güzel koşullarda çalışma ortamına ulaşması için fiziki yapılanma kapsamında yeni binalarımızı hizmete açmaya devam ediyoruz. İlçemizin daha temiz ve sağlıklı hayat koşullarına sahip olması için gece-gündüz demeden çok yoğun bir mesai yapan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün temel ihtiyaçlarına cevap verecek hizmet binasını Kiltepe -Yeşiltepe mahallemizin sınır bölgesinde belediyemize ait yedi dönümlük alan üzerine inşa ettirdik. Binanın içerisinde yemekhane, toplantı ve soyunma odaları olacak. Önceki dönemlerde iki farklı noktada yemek ihtiyacı karşılanan personellerimiz yeni binada yemeklerini rahatça yiyebilecek ve dinlenebilecekler. Müdürlüğümüze ait araçların bakım ve onarımı buradaki kademede yapılacak. Bütün çalışmaların tek bir noktaya toplanması hizmetlerin daha verimli ve hızlı olmasını sağlayacak. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizde binanın çevre düzenlemesine devam ediyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün yeni binası hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Polat’ın gelişi esnasında yeni idari binasının hayırlı olması temennisinde bulunan personeller dualarla kurban kesti. Kesilen kurban ile yapılan yemek personellerin idari binadaki ilk yemeği olarak ikram edildi.


Hürriyet


Geri Dön