19 / 04 / 2024

Malatya Yeşilyurt'ta 11 adet muhtar evi inşa ediliyor!

Malatya Yeşilyurt'ta 11 adet muhtar evi inşa ediliyor!

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” Projesi’nde 11 tane muhtar evi yapıyor.



Yeşilyurt Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” Projesi’nde 11 tane muhtar evi yapıyor. Yapımı süren Sütlüce Muhtar Evi’nin kaba inşaatı tamamlandı.


Sürdürülebilir belediye anlayışının sağlanması için muhtarlarla fikir alışverişine önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Sütlüce Mahallesi’ndeki muhtar evinin inşaatında incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı tamamlanarak, ince işlerine başlanan muhtar evleriyle ilgili bilgi alan Başkan Polat, “Hizmetlerin halka ulaşmasında köprü vazifesi gören ve önemli görevler üstlenen muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak için başlatılan 11 tane muhtar evi bu yıl içerisinde hizmete girecek” dedi.

Sütlüce Mahallesi’nde yapımı devam eden muhtar evinin kaba inşaatının tamamlandığını belirten Başkan Polat, binanın en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına başlattıkları “Muhtar Evleri” Projesi’ne ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Polat, “Belediye olarak hizmetlerimizi halka ulaştırırken muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz ve onların bilgisine muhakkak başvuruyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde muhtarlarımızın çalışma alanlarını düzeltmek ve onların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına Muhtar Evi Projesi’ni başlattık. Belediyemizin hizmet sınırları içerisindeki 11 mahallemizde ortak kullanım olarak ihtiyaçları karşılayacak, muhtar evlerimiz en kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Modern bir görünümüyle bulunduğu mahalleye farklı bir renk getirecek olan muhtar evlerinde büyük ve küçük iki tane toplantı odası, muhtar odası, wc, lavabo ve mutfak olacak. Sütlüce Mahallemizdeki binamızı çok yakında halkımızın hizmetine açacağız” sözlerini kaydetti.


Milliyet


Geri Dön