29 / 03 / 2024

Malatya'da 6.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Malatya'da 6.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt'ta bulunan bazı dükkan ve arsaları satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 321 bin 183 TL olarak belirlendi.




Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe sınırları içerisinde bulunan ve mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan bazı dükkan ve arsaların satışı yapılacak.

 

Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan ve Tecde, İnönü, Çilesiz, Çavuşoğlu mahallelerinde bulunan bazı arsalar ile dükkan yerinin satışının yapılacağı bildirildi.

 

Satışı yapılacak olan ve konut yapımına müsaadeli olan 6 adet arsa ile 1 adet dükkan yeri 2886 sayılı Devlet ihale Kanunu’nun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda encümen huzurunda satışı yapılacak.

 

İhaleye çıkarılan arsalar ve dükkan yeri ile ilgili ihale şartnamesi ve eklerinin Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan temin edilebileceği kaydedildi.

 

27 ağustos Perşembe günü saat 14.30’da yapılacak arsalar ve dükkan yeri satışı ile ilgili bilgiler ise aşağıdaki gibidir:


Malatya da 6.3 milyon TL ye satılık 7 gayrimenkul!

Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 321 bin 183 TL 


Geri Dön