26 / 04 / 2024

Malkara Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Malkara Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Malkara Belediye Meclisi 'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı mazereti dolayısıyla katılamayan CHP 'li üye Nuri Dinçer'in dışında tüm üyelerin iştiraki ile yapıldı.



TİCARET ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce birim amirleri yaptıklan sunumda geçtiğimiz ay içerisinde yürütülen faaliyetlerle ilgili meclisi bilgilendirdi Sunumun ardından, meclis toplantısı yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. Gündemin 2.3.4. ve 5. Maddelerinde yer alan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ve Hukuk İşleri Müdürlükleri'nin Çalışma Yönetmeliği, Zabıta Müdürlüğü'nün Fada Çalışma Ücretleri ve İnsan Kaynaklan ve Eğitim Müdürlüğü'nün Disiplin Amirliği Yönetmeliği hakkındaki yazılan Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.



KOMİSYONA GÖNDERİLDİ 

Madde 7'de Maliye Hazinesi adına kayıtlı Haailbey İlkokulu'nun restorasyonu için Belediye adına kamulaştırılma çalışması İmar ve Şehircilik Komisyonu'na havale edildi 8. maddede İsmail Hakkı Gülerman, Metin İlgün ve Hüseyin Sönmez adına kayıtlı otel yeri olarak değerlendirilecek olan taşınmazlarla ilgili plan değişikliği hakkındaki yazı İmar Komisyonu'na havale edildi. Gündemin 9.10. ve 11. maddeleri görüşülerek İmar Komisyonu'nda değerlendirilmesi kararlaştırıldı. 



Madde 12'de Çınaraltı ve Çavuşköy Mahallesi'nin tahıl ezme makinesi talebi Mera Islah Komisyonu'na havale edildi Gündemin 13. Maddesi'nde Zabıta Müdürlüğü'nün Cenaze Nakil Araa'nın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne devri Plan ve Bütçe Komisyonu'na, 14. ve 15. maddelerdeki taşınmazlarla ilgili parsel saüş konulan İmar Komisyonu'nda değerlendirilmesi karara bağlandı. 

Gündem dışındaki maddede taşınmazın konut alanı olan mevcut durumunun ticari alan olarak düzenlenmesi ve plan değişikliği yazısı İmar ve Şehircilik Komisyonu'na havale edildi. 



17 ŞUBAT'TA YAPILACAK 

Şubat ayı Meclisi'nin 2. oturumunun 17 Şubat 2015 Salı günü saat 16.00 da yapılmasına karar verildi.


Devrim Gazetesi 


Geri Dön