19 / 04 / 2024

Malkara Bölge Hastanesi inşaatı 30 Ağustos'ta bitecek!

Malkara Bölge Hastanesi inşaatı 30 Ağustos'ta bitecek!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yapımı hızla devam eden Malkara Bölge Hastanesi inşaatının 30 Ağustos’ta bitirilmesi hedefleniyor. Hastane 3 bağımsız bölümden oluşuyor..



Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yapımı hızla devam eden Malkara Bölge Hastanesi inşaatının 30 Ağustos’ta bitirilmesi hedefleniyor.

Malkara Devlet Hastanesi binasını yüklenici firma Teknik Yapı İnşaat Şirketi sahibi Yılmaz Güler ile birlikte gezen gazeteciler, çalışmalar hakkında bilgi topladı. Son durum hakkında açıklamada bulunan Müteahhit Güler, Malkara’nın son derece modern bir hastaneye kavuşacağını ifade ederek, "Bu hastane başlangıçta Sağlık Bakanlığı tarafından 70 yataklı Devlet Hastanesi olarak planlandı. Ancak 201 yataklı kapasiteye sahip bir proje. Yani bölgeye hizmet verecek kapasiteye sahip. Tek yataklı özel odaları olan günün son sistemini içeren bir proje. 25’er metrekarelik odaların içerisinde duş, lavabo, WC, buzdolabı LCD TV bulunuyor. Hastane 3 bağımsız bölümden oluşmaktadır. A -B- C Blokları, artı kazan dairesi ayrı bir yapı. 28 bin metrekare arsa üzerine kurulan 13 bin metrekare kapalı alanı içeriyor. Çevresinde, otopark ve yeşil alanlar, yürüme yolları, hasta ziyaretçileri için geniş bir bahçesi ve kafetaryası olacak. İnşaat tüm hızıyla devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramına kadar bitirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.


Sabah


Geri Dön