23 / 04 / 2024

Mall Of İstanbul AVM, 7 Haziran'da büyük açılışını yapacak!

Mall Of İstanbul AVM, 7 Haziran'da büyük açılışını yapacak!

Mall Of İstanbul AVM'nin açılışı 23 Mayıs'ta gerçekleşmişti. 7 Haziran'da büyük açılışını yapacak olan Mall Of İstanbul AVM'de aynı gün Ajda Pekkan konser verecek ve en uzun alışveriş gecesi yaşanacak



148 bin 840 metrekare kiralanabilir alandan meydana gelen Mall Of İstanbul AVM açılışı 2 kez ertelenip 23 Mayıs'ta açılmıştı. Mall Of İstanbul AVM'nin büyük açılışı 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. 


15 bin metrekarelik kapalı alana sahip Mall Of İstanbul AVM'de aynı günün akşamında saat 19.00'da Ajda Pekkan da konser verecek ve İstanbul Shopping Fest başlayacak. İstanbul Shopping Fest kapsamında Mall Of İstanbul'da yer alan en ünlü markalar indirimler ve sürprizler sunacak. 


Tem Otoyolu üzerinde Mahmutbey gişelerinde Başakşehir'de inşa edilen Mall Of İstanbul AVM'de 700 kişilik gösteri sanatları merkezi, 16 salon-3 bin 50 koltuk kapasiteli sinema, 42 adet asansör ve 83 adet yürüyen merpen bulunuyor. 


Mall Of İstanbul AVM'de ayrıca 12 bin metrekarelik MOİ Park, 700 kişilik MOİ Sahne, 1.200 metrekarelik sergi alanıyla MOİ Sanat bulunuyor. 3.800 metrekare üzerindeki Ottomanya'da ise Osmanlı Müzesi yer alıyor. 


Mall Of İstanbul AVM nerede?


Mall Of İstanbul AVM, 7 Haziran da büyük açılışını yapacak!


Mall Of İstanbul mağazalar için tıklayınız

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön