24 / 04 / 2024

Mall of İstanbul Projesi Satış Müdürü, Murat Aksoy oldu!

Mall of İstanbul Projesi Satış Müdürü, Murat Aksoy oldu!

Torunlar GYO'da Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü'ne Dr. Haluk Yükler, Mall of İstanbul Projesi Satış Müdürlüğü görevine ise Murat Aksoy getirildi. Soma İnşaat'ta da Mehmet Özdemir, Soma İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'nin CEO'su oldu...




Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü'ne Dr. Haluk Yükler, Mall of İstanbul Projesi Satış Müdürlüğü görevine ise Murat Aksoy getirildi. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Yükler, Koç Holding'de yetiştirme elemanı olarak başladığı kariyerine Migros'ta devam etti. Aksoy ise Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi.

SOMA İNŞAAT'A YENİ CEO

Mehmet Özdemir, Soma İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'nin CEO'su oldu. Özdemir, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. 1996'da saha mühendisi olarak adım attığı iş hayatına, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarının yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarında devam etti. Özdemir son olarak Sinpaş Grup iştiraki olan Constrall W.L.L.'de Genel Müdür olarak çalışıyordu.

SABAH


Geri Dön