19 / 03 / 2024

Maltepe Adam Kule fiyat!

Maltepe Adam Kule fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule fiyat listesi kapsamında daireler 200 bin TL'den başlıyor.



Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor.


Daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başladığı projede, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanan projede lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor. Projede ayrıca yüzde 10 indirim sağlanıyor.


DAP Yapı  tarafından hayata geçirilen projede tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor. 


Maltepe  Adam Kule  fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tek blok şeklinde yükselen projede daireler 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede 350 adet daire bulunuyor.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön