16 / 04 / 2024

Maltepe Adam Kule satılık konut!

Maltepe Adam Kule satılık konut!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule satılık konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.



Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri minimum 46 metrekareden başladığı projede, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje ön talep toplanmaya devam ediyor.


Lansman avantajlarıyla satışlar devam eden proje ödeme seçenkeleri kapsamında 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanıyor. Projede 350 adet daire bulunuyor.


DAP Yapı  tarafından hayata geçirilen projede tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor. 


Maltepe  Adam Kule  satılık konut fiyatları  200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tek blok şeklinde yükselen projede daireler 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede ayrıca yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön