26 / 04 / 2024

Maltepe Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Maltepe Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Maltepe Belediyesi Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Törene Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, davetliler de katıldı.




Maltepe Belediyesi Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Törene Başkan Ali Kılıç’ın yanı sıra, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kreşin yanı sıra, spor salonları, havuz, sauna, kafeterya, öğrenci misafirhanesi, çok amaçlı salonlar ve restoran gibi yapıları da içerisinde bulunduracak kreşin açılışında konuşan Başkan Kılıç, “Bugün burada daha önceden Maltepe halkına söz verdiğimiz gibi bir yaşam merkezinin temelini atıyoruz” dedi.


GECE AÇIK KREŞ


Merkezin alanında önemli bir boşluğu dolduracağını ve oldukça geniş bir kesime hizmet vereceğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç, “Sosyal demokrat belediyelerin amacı olarak vatandaşlarımızın kendilerini rahat hissedebildikleri, kendilerini daha rahat ifade edebildikleri saygın bir alanı yaratmak istedik. Umarım bu tören mahallelilere uğur getirir ve çok kısa bir süre sonra buranın açılışını da yaparız. Burada ilk kez bir sistemi uygulayacağız. Merkezde yer alan kreşimiz, geceleri de açık olacak. Hem çalışan kadınlarımızın yüzü gülecek, hem de geceleri vatandaşlarımız bir yere çıkmak istediğinde çocukları güvenle bu kreşe bırakabilecekler” diye konuştu. Kılıç daha sonra baret takarak, merkezin temelini attı.



Maltepe Belediyesi


Geri Dön