25 / 04 / 2024

Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri kentsel dönüşüm için Almanya'ya gitti!

Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri kentsel dönüşüm için Almanya'ya gitti!

Meclis üyeleri Almanya'daki kentsel dönüşümü incelemek için Hamburg Belediyesini ziyaret etti. Tabea Yaşlılar Bakım Evi ve Hamburg Hafencity Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında ilgililerden bilgi aldılar.



MALTEPE Belediyesi Meclis üyeleri Almanya'daki kentsel dönüşümü incelemek için Hamburg Belediyesini ziyaret etti. Tabea Yaşlılar Bakım Evi ve Hamburg Hafencity Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında ilgililerden bilgi aldılar. 

Hamburg Belediyesi'ni ziyaret eden meclis üyeleri, Hamburg Federasyonu ve Avrupa Birliği Dış İlişkiler Müsteşarı Wolfgang Schmidt ile bir araya geldi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'de yapılması planlanan projeler hakkında Schmidt ile fikir alışverişinde bulundu. 

Ardından, Tabea Yaşlılar Bakım Evi'ni ziyaret eden belediye meclis üyelerine, Bakımevi Hizmet Müdürü Nazife Güneyli Tokuç, Sosyal ve Gençlik Komisyonlarından Sorumlu Hamburg Yeşiller Partisi Altona Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzundağ ve Korsanlar Partisi'nden Milletvekili Adayı Mustafa Akpolat eşlik etti. 


Hamburg Belediyesi'nin yaptığı "Hamburg Hafencity Kentsel Dönüşüm Projesi'Yıi inceleyen meclis üyeleri, kentsel dönüşümün kar amacının çok ötesinde, kültürel ve mimari dokuya uygun, çevreye duyarlı ve modem bir şekilde nasıl sürdürebileceği hakkında bilgilendirildiler. 


Bizim Anadolu


Geri Dön