18 / 04 / 2024

Maltepe Belediyesi, tesislerini kendi işletecek!

Maltepe Belediyesi, tesislerini kendi işletecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı. Kılıç'ın konuşmasının ardından, gündemde yer alan 17 madde ilgili komisyonlara havale edildi.



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı. 

Maltepe Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışını yapan Başkan Kılıç, kentsel dönüşümle ilgili çalışmaları tamamladıklarını ifade ederek, "Gülsuyu ve Giilensu planlarıyla ilgili meslek odalarıyla bir araya gelindi. Çok detaylı çalışmalar yapıldı. Maltepe Belediyesi Prof. 

Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde, taslak planlarımızı mahalle halkımıza sunduk. Bu ay Maltepe Belediyesi İmar Komisyonu bünyesinde yeniden incelenip, sizlerle son kez paylaşılacak. 

Mahalle halkının çıkarlarını gözetecek şekilde onaylayıp, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne göndermek ve kangren haline gelen bu sorunu çözmek istiyoruz" dedi. 

Maltepe'de daha huzurlu yaşam için çalışmalarını sürdürmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kılıç, "Belediyemize ait Yalçın Kızılay Spor Kompleksi, Bahadır Erdoğdu Rehabilitasyon Merkezi ve Mavi Tenis Kulübü tesislerimiz var. Bu tesislerimizle ilgili karar aşamasına geldik. 

Belediye tesisleri olarak işletilmesinin, Maltepe halkının çıkarma olacağını düşündük" diye konuştu. 

Kılıç'ın konuşmasının ardından, gündemde yer alan 17 madde ilgili komisyonlara havale edildi.


İstanbul Gazetesi


Geri Dön