19 / 04 / 2024

Maltepe Nar Life iletişim!

Maltepe Nar Life iletişim!

Firma: Tepe İnşaat

Proje: Nar Life

Maltepe Nar Life iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Tepe İnşaat girişimi ile hayata geçirilen proje Maltepe hemen her konut ihtiyacına cevap verebilecek seçeneklerdeki konut tipleri ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...



Maltepe  Nar Life  iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Anadolu Yakası Maltepe'de  Tepe İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Maltepe Nar Life, 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 3 blok olarak yükseliyor. Projedeki konutların 2015 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Tepe İnşaat Nar Life, toplam 609 adet konuttan oluşuyor.Projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks, teraslı ve bahçeli konut seçeneklerine yer veriliyor.


Maltepe Nar Life, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu,çocuk oyun alanları, market, spor alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru gibi alanlara da sahip.


Banka kredisi kullanımına uygun olan Maltepe Nar Life Projesi ile ilgili ayrıntılı bilgilere 444 4 627 telefon numarasını arayarak satış ofisinden ulaşabilirsiniz. 


Maltepe Nar Life iletişim


Nar Life Maltepe adres : Başıbüyük Mah. Emek Cad. No.281 Maltepe-İSTANBUL



Maltepe Nar Life iletişim


Telefon: 444 4 627

Web Adresi: www.narlife.com.tr

Gizem/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön