20 / 04 / 2024

Maltepe Nar Life'ta daire teslimlerine başlandı!

Maltepe Nar Life'ta daire teslimlerine başlandı!

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.



İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle İstanbul’un en gözde bölgelerinden Maltepe’de yükselen ve rengarenk mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Çevreye duyarlı binaları, doğaya saygılı alt yapısı ve sağlık odaklı yaşam alanlarıyla, sakinlerini modern ve prestijli bir yaşam konsepti ile buluşturan proje, yaklaşık bir yıl önce teslimine başladığı         C bloğun ardından, Mart ayı sonunda başlayan ve teslimatı devam eden A ve B bloklarıyla sakinlerine prestijli bir yaşamın kapılarını açtı. İç avlu peyzajı tamamlanan ve sosyal tesisleri Haziran ayında site yönetimine teslim edilecek olan Narlife’ta daire teslimlerinin yaklaşık yüzde 50’si tamamlandı.


Hem çevreci hem sağlıklı


Sahil Yolu’na ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da öne çıkan Narlife, çevreye duyarlı malzemeleri, çevre dostu doğal peyzaj alanları, verimliliğe odaklı sulama ve enerji tasarruflu aydınlatma sistemleriyle, tüm sakinlerine keyifli ve huzurlu bir yaşamın yanında, sağlıklı bir gelecek de sunuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı, bahçeli, balkonlu ve balkonsuz daire seçeneklerine sahip proje, 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları sunuyor.


Star ek


Geri Dön