28 / 03 / 2024

Maltepe'de bina inşaatında göçük: 1 ölü!

Maltepe'de bina inşaatında göçük: 1 ölü!

Maltepe Fezyullah Caddesi’nde bir inşaatın temel atma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Alınan bilgilere göre toprağın altında kalan 42 yaşındaki demir ustası Nesimi Karaman hayatını kaybetti.



Maltepe'de bir binanın temel atma çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 1 işçi toprağın altında kalarak hayatını kaybetti.


Olay, Maltepe Fezyullah Caddesi’nde bir inşaatın temel atma çalışması sırasında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. 42 yaşındaki demir ustası Nesimi Karaman inşaat temelinde demir döşediği sırada toprak kayması yaşandı. Karaman, kayan toprakların altında kaldı.



İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Arama kurtarma ekiplerinin de desteği ile yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası Karaman toprak altından çıkarıldı. Sağlık ekipleri Nesimi Karaman’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye ve olay yeri inceleme ekipleri bekleniyor.


Sözcü



Haber Evrensel Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


MALTEPE'de bir binanın temel atma çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 1 işçi toprağın altında kalarak hayatını kaybetti. Olay, Maltepe Feyzullah Caddesi'ııde bir inşaatın temel atma çalışması sırasında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. 42 yaşındaki Demir Ustası Nesimi Karaman inşaat temelinde demir döşediği sırada toprak kayması yaşandı. Karaman, kayan toprakların altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Arama kurtarma ekiplerinin de desteği ile yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası Karaman toprak altından çıkarıldı. Sağlık ekipleri Nesimi Karaman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 



Evrensel


Geri Dön