26 / 04 / 2024

Maltepe'de Mahalle Konakları projesi!

Maltepe'de Mahalle Konakları projesi!

Maltepe Belediyesi, konak kültürünü canlandırmak için "mahalle konakları" projesini hayata geçiriyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, konak projesini ilk kez muhtarlarla paylaşarak projeyi tek tek krokiler üzerinden anlattı...



Maltepe Belediyesi, konak kültürünü canlandırmak için "Mahalle Konakları" projesini hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Ali kez muhtarlarla paylaştı. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, düzenlediği bir kahvaltı ile mahalle muhtarlarına hayata  üzerinden anlatan Kılıç, İki katlı olacak konağın ait katında, 180 kişilik konferans salonu olacak- Burada düğün, nişan vb. diğer organizasyonlarınızı yapabileceksiniz" müjdesini verdi. 


Siyasi partilerim ilçe başkanları ve yerel seçimlerde belediye başkanlığı diye Başkanı Ali Kılıç, mahalle muhtarlarıyla da kahvaltıda buluştu. Muhtarlar özellikle kentsel dönüşüm, yurt, barınma, uyuşturucu sorunları, spor alanlarıyla sağlık ocaklarının yetersizliği, sokak hayvanianyla ilgili problemler ve muhtariıklann fiziksel koşullarının yetersizliği üzerinde durdu.



Bizim Anadolu 




Geri Dön