20 / 04 / 2024

Mamak baştan aşağı yenileniyor!

Mamak baştan aşağı yenileniyor!

BÜYÜK bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yaşandığı Mamak'ta altyapı çalışmaları da devam ediyor. Ekipler bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.



BÜYÜK bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yaşandığı Mamak'ta altyapı çalışmaları da devam ediyor. Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.


5 ayrı bölgede yeni yol açım çalışması sürdüren ekipler 1 bölgede de yol genişletme çalışması yapıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Altyapı çalışmalarını büyümeyle doğru orantıda tutuyoruz. Büyüyen Mamak'la birlikte bizlerde yeni yollar açıyoruz ve ihtiyaç duyulan noktalarda yolları genişletiyoruz. Yeni yol açımı ve asfalt seriminde başarılı bir karneye sahip olan belediyemiz bu yılda başarısını sürdürecek" dedi.


ESKİ YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

Fen işleri ekipleri Şahapgürler-İKEA bağlantı yolu, Ortaköy-Kutludüğün-Mermerciler Sanayi Sitesi, Hürel Mahallesi 156. Sokak, Lalahan 722/10 ada parselde ve Fahri Korutürk Mahallesi 50962 ada çevresinde imar yeni yol açımı yapıyor. Ayrıca ekipler General Zeki Doğan Mahallesi 496. Sokak'ta imar yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.


Hürriyet 


Bu haber Mamak Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı


Büyük bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yaşandığı Mamak’ta altyapı çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni yollar açarken bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. 5 ayrı bölgede yeni yol açım çalışması sürdüren ekipler 1 bölgede de yol genişletme çalışması yapıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Altyapı çalışmalarını büyümeyle doğru orantıda tutuyoruz. Büyüyen Mamak’la birlikte bizlerde yeni yollar açıyoruz ve ihtiyaç duyulan noktalarda yolları genişletiyoruz. Yeni yol açımı ve asfalt seriminde başarılı bir karneye sahip olan belediyemiz bu yılda başarısını sürdürecek” dedi.

 

Eski yollar genişletiliyor

Fen işleri ekipleri Şahapgürler-İKEA bağlantı yolu, Ortaköy-Kutludüğün-Mermerciler Sanayi Sitesi, Hürel Mahallesi 156. Sokak, Lalahan 722/10 ada parselde ve Fahri Korutürk Mahallesi 50962 ada çevresinde imar yeni yol açımı yapıyor. Ayrıca ekipler General Zeki Doğan Mahallesi 496. Sokak’ta imar yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. 



Mamak Belediyesi



Haber Posta  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Büyük bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yaşandığı Mamak'ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. 5 ayrı bölgede yeni yol açım çalışması sürdüren ekipler bir bölgede de yol genişletme çalışması yapıyor. 



Posta Ankara


Geri Dön