26 / 04 / 2024

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu. Müteahhitlerin bir ilçenin gelişmesinde büyük payı olduğunu dile getiren Akgül, "Zamanında 'Mamak'ta müteahhitlik yapılır mı, para kazanamazsınız' gibi yaygın bir düşünce vardı...



MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu. Müteahhitlerin bir ilçenin gelişmesinde büyük payı olduğunu dile getiren Akgül, "Zamanında 'Mamak'ta müteahhitlik yapılır mı, para kazanamazsınız' gibi yaygın bir düşünce vardı. Uyguladığımız projeler, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şimdi Ankara'nın dört bir yanından Mamak'a müteahhitler geliyor. Bizler yönetim olarak müteahhitlerin işlerini kolaylaştırıyoruz. 


Belediye olarak yaptığımız yatırımlar sizlerin de yatırımlarınızı değerlendiriyor. Üstü açık dev şantiye haline gelen Mamak'ta hem müteahhitlerimiz, hem de vatandaşlarımız kazanıyor. Mamak eski Mamak değil. Arsası, dairesi, dükkanı çok değer kazandı" dedi. Müteahhitlerin sorularını da cevaplayan Akgül Samsun Yoluna yapılacak devlet hastanesi ve Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi. 


Hürriyet Ankara 


Geri Dön