20 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi 2013'te altyapı çalışmalarında rekor kırdı!

Mamak Belediyesi 2013'te altyapı çalışmalarında rekor kırdı!

Mamak'ta 326 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı Altyapıya yapılan yatırımlar belediyenin önemli gider kalemlerini oluşturuyor. Mamak Belediyesi de asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor...



Belediye, 2013 yılı için koyduğu 300 bin ton asfalt hedefini asarak, 326 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Beş yıllık hizmet süresinde hizmete girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalannın önemi büyüktür. Ekiplerimiz gece, gündüz çalışarak hizmette mesainin bitmediğini gösteriyor." dedi. 

İmar çalışmalan tamamlanan mahallelerde yollan kısa zamanda açan ve asfalt çalışmasını yapan Mamak Belediyesi, her açılan yolla birlikte yapılaşmayı da hızlandınyor. 

Belediye hizmetlerinin ilçenin her köşesine eşit yayıldığını kaydeden Akgül, "İlçemiz büyüyüp, geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Yeni yaşam alanlan oluştururken bir taraftan bozulan yollanmızı onarıyor, bir taraftan da asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Havalar elverişli olduğu sürece alt yapı ve inşaat çalışmalan biten yollarda asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz." şeklinde konuştu. 

Halen Bahçelerüstü, Küçük Kayas, Kutlu, Mutlu ve Kutludügün mahallelerinde asfaltlama çalışmalanna devam eden belediye, 2014 yılında 350 bin ton asfalt serimi gerçekleştirmeyi hedefliyor. 


Zaman Ankara


Geri Dön