26 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi araç ve iş makinesi sayısını 88'e çıkardı!

Mamak Belediyesi araç ve iş makinesi sayısını 88'e çıkardı!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, spor tesislerinden, sosyal donatı alanlarına, kentsel dönüşümden alt yapıya her alanda yatırım yaptıklarını ve bu yeni araçlarla hizmet kalitesini arttırdıklarını söyledi..



MAMAK Belediyesi, araç ve iş makinesinin sayısını 4 yılda 88'e çıkardı. Belediyenin araç filosunu planlı bir şekilde büyüttüklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, modern araçlarla birlikte hizmet kalitesinin öne çıktığını söyledi. Akgül, "Mamak'ta spor tesislerinden, sosyal donatı alanlarına, kentsel dönüşümden alt yapıya her alanda yatırım yapıyoruz. Geniş bir hizmet alanı için güçlü bir ekip ve ekipmana ihtiyacımız var. 

Bu nedenle hizmet araçlarımızı teknolojik gelişmelere paralel olarak sürekli yeniliyoruz" dedi. Mamak'ta önemli hizmetler yapıldığını kaydeden Akgül, "Bir belediyenin araç filosu ne kadar kuvvetliyse o belediye o kadar kaliteli ve hızlı hizmet sunar. 

Gerek altyapı araçlarımız gerek cenaze araçlarımızla Mamaklı hemşerilerimin hizmetindeyiz. Bu araçlar Mamaklı vatandaşlarımızın kendi malıdır" dedi. 


Habertürk Ankara



Geri Dön