26 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor!

Mamak Belediyesi asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor!

MAMAK Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye, 2013 yılı için koyduğu 300 bin ton asfalt hedefini aşarak, 326 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi...




MAMAK Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye, 2013 yılı için koyduğu 300 bin ton asfalt hedefini aşarak, 326 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Beş yıllık hizmet süresinde hizmete girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını belirten Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyük. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak hizmette mesainin bitmediğini gösteriyor" dedi. 


EŞİT HİZMET 


Belediye hizmetlerinin ilçenin her köşesine eşit yayıldığını kaydeden Akgül, "İlçemiz büyüyüp, geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Yeni yaşam alanları oluştururken bir taraftan bozulan yollarımızı onarıyor, bir taraftan da asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Altyapı ve inşaat çalışmaları biten yollarda asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz" dedi. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön