28 / 03 / 2024

Mamak Belediyesi'nin 2016 bütçesi 285 milyon TL!

Mamak Belediyesi'nin 2016 bütçesi 285 milyon TL!

Mamak Belediyesi 2016 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 285.000.000 TL olarak meclisten geçti.




Mamak Belediyesi 2016 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 285.000.000 TL olarak meclisten geçti. 2016 yılının yalnızca yatırımların tamamlandığı bir dönem olmayacağını, yeni yatırımlar için de bir hamle yılı olacağını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Kaynaklarını yatırıma ayıran güçlü bir belediyeyiz. Vatandaşlarımız için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi. Akgül, bütçenin hazırlanmasında emeği geçen bürokratlara ve meclis üyelerine teşekkür etti.


Yatırım hamlesi devam edecek

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül başkanlığında gerçekleşen bütçe görüşmelerinde meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu. 2016 bütçesinin değişen ve gelişen Mamak için hizmet ve yatırımları kapsadığının altını çizen Akgül göreve geldiği, altı yılı değerlendirerek  “Bu 6 yılda Mamak’ın 25 yıllık tarihinde yapılmadığı kadar örnek çalışmalara imza attık. Her zaman Mamak’ta iz bırakacak hizmetleri üretme gayreti içinde olduk. Yatırımları arttırarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Gelirlerin giderleri karşıladığı bir bütçe hazırladıklarını kaydeden Akgül, “ Halkımızın kaynaklarını, halkımızın hizmetine sunmaktayız. Bütçemizin bugüne kadar her kuruşunu vatandaşa hizmet ve yatırım olarak değerlendirdik. 2016 yılında da aynı kararlılık ve aynı tasarruf anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğiz. Bütçemiz Mamaklılara hayırlı olsun” dedi. 



Mamak Belediyesi


Geri Dön