19 / 04 / 2024

'Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında 5 bin konut yapılıyor!

'Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında 5 bin konut yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 20 yıldır Ankara'da yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Gökçek "Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında 5 bin konutu bitirmek için çalıştıklarını söyledi...



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 20 yıldır Ankara'da yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Gökçek "Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında 5 bin konutu bitirmek için çalıştıklarını söyledi.


Başkan Gökçek, Çubuk 1 Barajı bölgesinde rekreasyon çalışmalarına başlayacaklarını ayrıca Çamkoru Rekreasyon Alanı Projesi'nin de gerçekleşeceğini bildirdi. Gökçek, Çamkoru'da tahsisi alınan bölgede, takdir ve teşekkür alan öğrencilerin yaz kampını yapacaklarını söyledi.


Melih Gökçek, "20 yılda Ankara'ya sayısız eserler kazandırdık. 20 yılda Ankara'ya adeta çağ atlattık. Şimdi önümüzde 5 yıl daha var inşallah. İnşallah bu 5 yılda bundan önce olduğu gibi hizmet ve emek dolu bir 5 yılımız daha olacak" dedi.


"Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında 5 bin konutu bitirmek için çalıştıklarını anlatan Gökçek, Mamak'ın makus talihini yeneceklerini ifade etti.


AA


Geri Dön