28 / 03 / 2024

Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 768 konutun tapuları verildi!

Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 768 konutun tapuları verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 768 adet konut, noter huzurunda yapılan kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi...




Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılan 768 konutun tapuları noter huzurunda hak sahiplerine dağıtıldı.


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 768 adet konut, noter huzurunda yapılan kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi. Mamak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın da katıldı. Törende, 50. yıl Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tapu tescili sağlanan vatandaşlara tapuları dağıtıldı. Başkan Gökçek ve Başkan Akgül vatandaşlara tapularını tek tek verdi.



Başkentliler Haber


Geri Dön