27 / 04 / 2024

Mamak Kusunlar ve Üreğil kura çekilişi bugün!

Mamak Kusunlar ve Üreğil kura çekilişi bugün!

Mamak Kusunlar ve Üreğil Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bulunan ancak belgesi olmadığı için hak sahibi olamayan gecekondu sahipleri için üretilen konutların teslimi bugün kura çekimiyle gerçekleştirilecek.




Mamak Kusunlar ve Üreğil Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bulunan ancak belgesi olmadığı için hak sahibi olamayan gecekondu sahipleri için üretilen konutların teslimi bugün kura çekimiyle gerçekleştirilecek. Kusunlar'da bin 374 konutun son partisi olan 316 konut ile Üreğil Mahallesi'nde üretilen 48 konut, saat 14.00'te Mamak Saimekadın Köprüsü karşısındaki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenecek kura töreni ile sahiplerine teslim edilecek. 


KONUTLAR PROTOKOLE YAPILDI 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Mamak ilçesi Kusunlar bölgesinde ucuz konutlar üretildiğini belirten yetkililer, "Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında kalıp tapulu arsası ya da tapu tahsis belgesi olmayan belgesiz gecekonduların sahipleri ile enkaz bedelleri peşinata sayılmak üzere sözleşmeler yapıldı. Ardından da bölgede konutların yapımı gerçekleştirildi" diye konuştu. 


Sabah


Geri Dön