28 / 03 / 2024

Mamak Mutlu Mahallesi’ndeki dörtlü komplekste çalışmalar tüm hızıyla sürüyor!

Mamak Mutlu Mahallesi’ndeki dörtlü komplekste çalışmalar tüm hızıyla sürüyor!

Ankara Mamak Belediyesi, Mutlu Mahallesi’nde inşa ettiği dörtlü kompleksin kaba inşaatını tamamladı. Otopark, ticaret merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar olarak tasarlanan kompleks tam bir hizmet noktasına dönüşecek...




Ankara Mamak Belediyesi, Mutlu Mahallesi’nde inşa ettiği dörtlü kompleksin kaba inşaatını tamamladı. Tesis, ilçede birçok hizmeti aynı çatı altında sunacak. Otopark, ticaret merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar olarak tasarlanan kompleks tam bir hizmet noktasına dönüşecek. 


Mamak’ta 66 mahallenin bulunduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Yaptığımız kalıcı eserler birer birer tamamlanıyor. Mamak’ın hangi mahallesine bakarsanız yatırımlarımızı görürsünüz. Yatırımlarımızı bölgemize dağıtıyoruz. Bunun sebebi Mamak’ın genelini cazibe merkezi haline getirmek. Mutlu Mahallesi’nde yapılan tesisimiz mahallenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın hemen karşısında yer alan dörtlü kompleksle vatandaşlar birçok hizmeti bir noktada alacak” dedi. 


Mutlu Mahallesi’nde tamamlanmak üzere olan dev kompleks 13 bin 500 metre kare alan içerisinde inşa ediliyor. Eğitim, kültür ve sosyal alanlarda hizmet verecek komplekste çevre düzenlemesiyle mini amfisi, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, peyzaj düzenlemeleri ve fitnes alanları da bulunuyor. Yatırımı büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Mutlu sakinleri tesisten her manada faydalanacaklarını söyledi.


Haber Aktüel


Geri Dön