19 / 04 / 2024

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.




Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı. Mermerciler sanayi sitesinin ilçede ki istihdamı artıracağını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde ki ilk sanayinin yapımı hızla devam ediyor. Ulaşım açısından büyük avantajları bulunan Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi tamamlandığı zaman ilçemizde ki istihdama büyük katkı sunacak. Dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık, 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 300 metrekarelik dükkânlara taşınacak” dedi.  

 

Bütün detaylar düşünüldü

210 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde, mutfaktan banyoya kadar bütün detaylar düşünüldü. Ortaköy Mezarlığı’na yakın Samsun Yolu’na yaklaşık bir kilometre mesafede bulunan sitede ayrıca idari tesisler, ticaret alanı, spor alanları, cami ve konut alanları bulunuyor.



Mamak Belediyesi


Geri Dön