28 / 03 / 2024

Mamak yatırımcılara fırsatlar sunuyor!

Mamak yatırımcılara fırsatlar sunuyor!

Mamak Belediye Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak'ta 5 yıldır yapılan hizmetlerin ilçeyi Başkent'in yeni yıldızı haline getirdiğini ve özel sektörün bölgeye olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi.



Binlerce gecekondunun yıkıldığı ve modern şehirleşmenin yeniden planlandığı Mamak yatırımcılara fırsatlar sunuyor. Mamak Belediye Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak'ta 5 yıldır yapılan hizmetlerin ilçeyi Başkent'in yeni yıldızı haline getirdiğini ve özel sektörün bölgeye olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi. 


Göreve geldikten sonra Mamak'ta birçok ilke imza attıklarını belirten Ak "Spor tesisleri, gençlik merkezleri, kentsel dönüşüm projeleri, kapalı pazarlarıyla Mamak'm üstü açık dev bir şantiye gibi. İlçemiz hem yatırımcıların ilgisini çekiyor hem de bölgeye gelen özel müteşebbisler yeni yatırımlarda bulunuyor" dedi. 


HER ALANDA DÖNÜŞÜM

 Başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere Mamak'ın ihtiyaçlarına yönelik yatırımları birer birer hayata geçirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkan Vekili Erdal Ak, "Geçtiğimiz yü Mamak için tam bir açılış yılı oldu.  Mamak Belediyesi Spor Salonu, Mamak Yüzme Havuzu, Mamak Şehir Stadı başta olmak üzere kapalı pazarlar, aile merkezleri, gençlik merkezlerini hizmete sunduk. Mamak Akgül ile baştan sona değişti. Ankara'nın yeni yıldızı haline geldi" diye konuştu.  Başkanvekili Ak Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yalnızca şehirleşmeyi değil sosyal dönüşüme öncülük eden yatırımlara da büyük önem verdiğinin altını çizdi. 


Posta Ankara 


Geri Dön