23 / 04 / 2024

Mamak yol çalışmaları devam ediyor!

Mamak yol çalışmaları devam ediyor!

Mamak Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması için yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Ocak ayından itibaren 11 bin 60 metre yol açımı gerçekleştiren belediye bu yılın sonuna kadar 45 bin metre yol açmayı hedefliyor...




Mamak Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması için yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.


Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına baharla birlikte hız verdi. Ocak ayından itibaren 11 bin 60 metre yol açımı gerçekleştiren belediye bu yılın sonuna kadar 45 bin metre yol açmayı hedefliyor. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sürekli büyüyen mahallelerimizde yeni yollar açarak, o bölgedeki yaya ve araç trafiğini rahatlatıyoruz. Yaptığımız çalışmalar, ilçemizin şehirleşme oranını yükseltiyor” dedi.


Hizmetin her yere eşit olarak ulaştırılması gerektiğini belirten Akgül, “Bölge, mahalle, sokak ayrımı yapmadan Mamak'ta her yere hizmet götürüyoruz. Artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu.


Yeni bayındır, Altıağaç, Karaağaç ve Kartaltepe mahallelerinde yeni yolların yapımı sürüyor.



Milliyet


Geri Dön